• +316_53581491

Consultancy

De kans om de klanten beter te begrijpen en mee te groeien

Optimalisatie van processen leidt naar kostenverlaging. DVN Management B.V. helpt met analyseren, ontwerpen en uitvoeren van een omgeving die de totaalkosten van de dienstverlening verlaagt en flexibiliteit stimuleert zodat groei en winstgevendheid kan worden gerealiseerd. Wij werken vanuit pro activiteit en kunnen uw kosten helder en inzichtelijk verklaren.

COVID impact en maatregelen, Remote werken en geen rente op het spaargeld. De Europese regelgeving en technologie dwingen financiƫle dienstverleners om hun focus steeds meer op de klant te leggen. De klanten verwachten op maat gesneden producten. Nieuwe technologie zorgt voor betere data analyse en daardoor kunnen wij ons meer richten op inzicht. Enerzijds maakt de Europese regelgeving de financiƫle sector transparanter, anderzijds gaat de transparantie hand in hand met forse implementatiekosten. De sector moet haar manier van denken aanpassen, de business modellen aanscherpen en nieuwe markten ontdekken.

Beperken uw vraagstukken zich internationaal en niet alleen tot Nederland? Wij werken met partijen die ervaren zijn om de klus te klaren en bezitten internationale ervaring. Neemt u gerust contact op!